Monday, 23 March 2015

Tempahan Flower Crown.


Assalamualaikum.

ok. tetiba je kan nak buat tempahan. apehal?! hahaha. ok. ok. sebenarnya aku memang dah lama tau nak buat flower crown sendiri. memang dah lama. sebab macam susah je nak cari online. kalau ada pon mungkin dekat instagram. aku dah la takde akaun instagram. hurmm. tergodek-godek fb orang semata-mata nak cari flower crown. tak jumpa yang berkenan di hati. lepas tu take time pulak nak kena order dulu. kalau boleh  nak yang ready made. setuju order lepas tu bank in terus. senang kan! melainkan korang tempah awal-awal. okay la.

kalau korang tahu la kan. aku nie memang pencinta kraftangan. kalau boleh semua nak buat sendiri. kalau boleh nak buka muzium kraftangan sendiri. bhahaha. handmade la katakan. itu pon kalau ada masa free. pantang betul. ada je masa free mesti aku gunakan idea seni kreatif aku tu. habis semua benda nak recycle. buat box la. bunga la. frame la. adehhh! muahaha.

so, sekarang tengah intern kan? jumaat sabtu memang aku cuti. aku amek kesempatan nie nak buat flower crown. agak-agak ada tak yang nak order dengan aku. saja mengisi masa terluang dengan minat aku. kalau kita buat benda yang kita suka. tak tidur malam pon takpe. janji kita puas hati. betul tak? hehe.

sekarang nie, macam-macam accessories yang kita boleh tambah untuk tampak lebih bergaya kan? so, flower crown nie salah satu accessories ok. tapi jangan pulak engkau pergi kerja pakai flower crown nie masa nak pergi kerja ke, nak ke kelas ke. karang tak berkelip haa mata orang memandang. miahaha.

flower crown nie sesuai digayakan bilamana korang pergi :

- dinner.
- photoshoot.
- atau majlis-majlis keraian tertentu.

bridesmaid pon boleh ok. pakai ramai-ramai. barulah nampak lebih gergous. tapi kalau orang jenis macam aku nie. kat mana-mana pon boleh. nak pergi pantai, taman, aku bawa je flower crown tu. sebab bila pakai flower crown tu rasa macam cantik je. macam comel jeeee. ouhhh! gedik sangat Mekniss nie. ok. stop. jom seriusss. tapi nak pakai masa santai-santai pon boleh. saja suka-suka nak bergambar kan? ke ada yang kisah?! hehe.


















so, nie sebahagian flower crown yang aku buat sendiri. mostly aku fokus yang bunga-bunga punya. Floral Flower Crown. nak yang simple. crowded. semua hade okay!!! boleh request order. kita cuba design ikut citarasa anda. harga?? yang tu bergantung kepada pattern and design yang korang pilih. tak mahal pun uolls. kita kasi harga kasih sayang ok? murah-murah je. lagi banyak korang amek, lagi murah uolls dapat. aummm! apa tunggu lagi? jom grab satu. for fast reply, boleh order melalui WhatsApp atau direct message kita ok?


WhatsApp : 0179390181 ( office hour only )
Message : 0179390181 
Inbox FB : Annyss Aleeya
Email : floralfc@yahoo.com


sekian. terima kasih sudi baca blog Annyss Aleeya!