Wednesday, 17 September 2014

Felt Craft. #5


Assalamualaikum.

hurm. baru berkesempatan nak update. dah lama sebenarnya haku nak update. saja nak peram lelama dalam draft tu buat pekasam. boleh tak? haha. ini order yang latest punya. kawan-kawan adik haku la nie yang nak tempah. sebenarnya dah malas nak amek order sebab haku kalut duk kemas barang nak pergi u. tapi sebab minat punya pasal. haku sanggup! kalau tak silap haku, masa nie minggu last haku dok rumah sebelum pergi sana. buat sepantas yang mungkin. haha.


 # macam-macam jenis keychain hado. sangkut dekat handphone. dekat beg. and brooch bunga. untuk warna pulak, dorang boleh request nak warna ape.


# 5 kuntum bunga. gabung 2 color. nak gabung banyak-banyak color pon bolehhh. 
terserah pada anda. hehe.


 # depan and belakang.




# yang nie last minit punya order. siap lambat sikit dari yang atas tu. kiranya haku selitkan sekali dekat sini je lah ye? muehehe.





ada lagi sebenarnya yang dorang nak order. tapi haku tak sempat nak buat. uwaaa. biasalah, banyak sangat komitmen kalau dok rumah nie. kejap nak pergi sanalah. sinilah. nak buat itulah, inilah. tak menang tangan iolls. okay, haa, engkauuu. mengalahkan mak datin betul! sorry adik-adik. nanti akak ade masa free, akak continue menjahit okay. happy buying! hikhikhikss.


sekian. thank sudi bace blog Annyss Aleeya!

p/s: Felt Craft 4.