Thursday, 7 January 2016

Get Free Movie Ticket Dari Celcom.


Assalamualaikum.

first of all, alhamdulillah. haritu dapat mesej dari pihak celcom. katanya aku dapat tebus tiket wayang free. hati nie pun rasa berbelah bagi la kan. nie nak bagi free ke, promosi nie. so aku abaikan je lah. lagipun aku nie bukan kaki wayang. setahun tu, ada la kot sekali dua aku pergi. tu pun sebab member ajak. kadang-kadang takde langsung. tidur makan je lah kerja aku kalau weekend.

hmmm. tapi harini aku tergerak hati pulak nak buka website celcom nie. sebab ada terbaca mesej dalam handphone tadi kan. "ehhh. nak try buka la website nie. kalau ikutkan sape tak nak tiket free kan? orang nak bagi try je lahh." lagipun today is the last day untuk aku redeem voucher nie okay. seee. looked my attitude. selalu last minit. hmmm. -.-"

aku taip dekat website dia tak jumpa link untuk redeem voucher nie. try cari guna google. haaa. jumpa pon. lepas tu isi borang, detail kita semua. last sekali masukkan giftcode yang celcom bagi tu. korang tahu apa? eh ehh. dapat laa. memang betul-betul dapat tiket free la. eksaited la pulak aku nie kan. ye lah. sebulan hampir rm100 lebih kot duit aku terbang untuk plan internet celcom nie. phewww. mana pernah dapat gift dari celcom. nie first time haa. eksaited la sikit. kikiki. lepas nie boleh aaa pergi tengok wayang. sapa nak join?


 # tadaaaa. Mekniss dah tebus yang Mekniss punya. korang bila lagi. lekaiihh. nanti melopess.




haaa. korang yang mana dapat mesej dari pihak celcom tu, cepat-cepat la redeem voucher korang ok. mana tahu rejeki korang dapat masuk panggung wayang free. macam Mekniss? hahaha. boleh singgah link sini.

Free Movie Ticket


sekian. terima kasih sudi baca blog Annyss Aleeya!

p/s: Mekniss pengguna setia Celcom nihh. dari zaman sekolah lagi tauu. thanks Celcom. next time bagi la gift lagi ya. =))